GPS TwoNav i Roberto Heras

//GPS TwoNav i Roberto Heras

GPS TwoNav i Roberto Heras

Després de proclamar-se campió per quarta vegada de la Titan Desert, Roberto Heras està centrat en la preparació de la nova temporada de BTT. En els propers mesos li esperen dures proves, com ara l’Andalucía Bike Race, la Cape Epic de Sudàfrica i el seu gran repte esportiu, guanyar per cinquena vegada la Titan Desert.

“La temporada passada vaig arribar arrossegant-me físicament a la darrera cita, la Ruta de los Conquistadores a Costa Rica”, ha explicat Roberto Heras, per la qual cosa el disseny de l’actual pretemporada és clau. “Estic combinant el gimnàs amb sessions suaus de carretera i muntanya, per augmentar paulatinament el ritme i forçar més al desembre”.

Per millorar el seu rendiment, Roberto Heras ha arribat a un acord de col·laboració amb CompeGPS per competir equipat amb el nou TwoNav Ultra, el primer dispositiu GPS de canell amb navegació sobre mapes de color i en alta resolució. “Un petit ‘ordinador’ que aporta moltíssimes dades útils per treure conclusions del meu rendiment”, diu el ciclista. “És molt profitós que un GPS aporti la data del track, les dades de la cadència i les pulsacions, així com el registre dels desnivells”.


TwoNav Ultra és un GPS d’última generació que incorpora brúixola, baròmetre i que, per les seves dimensions i disseny, “és molt manejable i s’adapta amb comoditat al canell, de manera que es pot portar igualment a la bicicleta o quan es corre per la muntanya”. Per a Heras “poder utilitzar el mateix dispositiu en ambdós casos i amb mapes fluids i en alta definició és una de les funcions que li demanava a un navegador de competició”. El gran avantatge de TwoNav Ultra és “que pot ser navegador de cotxe i de muntanya i que els seus mapes no siguin només vectorials, sinó que incorporen imatges”.

Compra el TwoNav Ultra a Probike

By | 2012-11-22T15:13:29+00:00 novembre 22nd, 2012|Noticies|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment