Travessa del Montseny, de Breda a Aiguafreda. 20 de novembre 2016

/, Sortides/Travessa del Montseny, de Breda a Aiguafreda. 20 de novembre 2016

Travessa del Montseny, de Breda a Aiguafreda. 20 de novembre 2016

Distància 60 km, 2.000 m desnivell

Dia: 20 de novembre  2016

Punt de trobada:

  • A l’andana de l’estació Renfe de Barcelona – Sants a les 8.46
  • A l’andana de l’estació de  Barcelona – Passeig de Gràcia a les 8.50.
  • A l’estació de Riells i Viabreda Breda a les 9.45

Preu: No federats 3€, Federats gratuït

S’ha de portar aigua i menjar en abundància. Convenient portar llums

Nivell:  Alt

Itinerari:

Breda – Coll de Tè – Sant Marçal – Coll Formic – Aiguafreda

Sortim de l’estació de RENFE de Riells – Viabreda – Breda (80 m) i anem a buscar una pista que ens acosta a Breda eludint la carretera. A Breda ens dirigim cap al Coll de n’Orri (241 m), l’accès al Castell de Montsoriu (460 m) i coll de Castellar. Per carretera accedim a l’urbanització de Fogars de Monsoriu i comencem un llarg tram de navegació que ens apropa a Casa Rural de Font de LLop (740 m), el castanyer gros (arbre monumental), immediacions del coll de Tè (980 m), coll de Sesferreres (1.163 m) i Sant Marçal (1.100 m). Busquem una pista principal que ens baixa a una font, la fabriqueta d’en Toni i l’entrada al càmping Les Illes. Ara la pista es asfaltada i ens porta a la carretera de coll Formic. La seguim cara avall casi dos km i trobem una entrada a la dreta (640 m), la segona gran pujada del dia. Poc abans del mas del Vilar de la Castanya trobem una font, passem alguns masos i arribarem a les portes del restaurant de coll Formic (1.144 m). Una vegada al coll ens dirigim al pla de la Calma sense sortir a la carretera i prenem la primera pista que trobarem a la dreta que passant pel Clot ens portarà a Aiguafreda i Sant Martí Centelles (estació RENFE).

Track disponible a:  http://www.bttpirineus.org/probike-2016/

By | 2016-11-08T10:14:55+00:00 novembre 8th, 2016|General @ca, Sortides|Comentaris tancats a Travessa del Montseny, de Breda a Aiguafreda. 20 de novembre 2016

About the Author: