Shimano Service Center

//Shimano Service Center

Shimano Service Center

PROBIKE ha inaugurat el primer Shimano Service Center de Catalunya, segon a Espanya. Un concepte únic desenvolupat per oferir un servei professional als ciclistes de tot Europa. A partir d’ara, tot ciclista pot beneficiar-se de les àmplies habilitats i els coneixements tècnics dels distribuïdors de Shimano, en productes d’avantguarda del món del ciclisme. 

A més, els Shimano Service Center també ofereixen als ciclistes la possibilitat de gaudir totes les innovacions d’una marca de màxim prestigi com Shimano.

El millor servei

A Probike trobaràs professionals experts en producte Shimano, que no només ofereixen un manteniment i reparació adequada, sinó que cada ciclista també té garantit un assessorament fiable sobre els productes Shimano i les últimes novetats. 

GARANTIES SHIMANO PREFERENTS I EXCLUSIVES I MECÀNICS FORMATS I ACTUALITZATS PER SHIMANO

Millora la teva experiència ciclista

Si vols superar els límits, necessites el millor equip disponible. Tots els Shimano Service Center compten amb una àmplia gamma de productes i recanvis originals Shimano. El nostre personal qualificat t’oferirà totes les opcions de productes, dissenyats per millorar la teva experiència sobre la bicicleta. 

By | 2014-07-18T08:36:09+00:00 juliol 18th, 2014|Noticies|Comentaris tancats a Shimano Service Center

About the Author: