PROBIKE AMB LA TITAN DESERT BY GARMIN 2014

//PROBIKE AMB LA TITAN DESERT BY GARMIN 2014

PROBIKE AMB LA TITAN DESERT BY GARMIN 2014

Aquest any la prova compta amb GARMIN Iberia com main sponsor, empresa capdavantera en solucions de navegació GPS d’alta qualitat
Aquesta edició 2014 serà la més llarga de la història, amb prop de 700 km, i la sortida es realitzarà des de Midelt.

Una de les principals novetats de la Titan Desert by GARMIN de 2014 serà el denominat Pas Garmin, concepte que ha generat gran expectació en totes les presentacions realitzades.

El Pas GARMIN se situarà en l’etapa 4 o 5 (encara per definir) i el seu objectiu és posar a prova els coneixements de navegació de tots els participants.

Els ciclistes hauran d’aconseguir un punt de control pels seus propis mitjans, ja que el pas entre els dos punts no estarà senyalitzat.

La perícia dels participants amb els GPS serà clau en una etapa en la qual l’al·licient d’aventura es manifesta en la màxima expressió. El tram de navegació, d’uns 40km, podrà igualar les forces entre els més professionals i els millors navegadors.

Per aconseguir amb èxit aquest punt els participants hauran d’usar les indicacions de rumb que es donin en el llibre de ruta, la cartografia de la zona i el correcte maneig del GPS.

PROBIKE ofereix a tots els participants un pack que inclou inscripció, servei d’assistència mecànica i servei de massatge. Un pack complert per afrontar una prova d’aquestes característiques amb total garantia.

El servei tècnic de PROBIKE, format pel nostre equip de mecànics compta amb ámplia experiència en proves d’aquest format (Titan Desert, Transpyr, Garmin Barcelona Triathlon).

A més PROBIKE organitzarà per a tots els seus inscrits unes sessions formatives sobre l’ús i funcionament dels GPS GARMIN, així com promocions especials en productes GARMIN.
 
Més informació sobre el Pack d’Inscripció PROBIKE i les assistències a: www.probike.cat/mecanica_titan_desert_2014

By | 2013-11-14T15:31:54+00:00 novembre 14th, 2013|Noticies|Comentaris tancats a PROBIKE AMB LA TITAN DESERT BY GARMIN 2014

About the Author: