PROBIKE TEAM A L’ANDALUCIA BIKE RACE PRESENTED BY SHIMANO

//PROBIKE TEAM A L’ANDALUCIA BIKE RACE PRESENTED BY SHIMANO

PROBIKE TEAM A L’ANDALUCIA BIKE RACE PRESENTED BY SHIMANO

Aquest diumenge 22 de Febrer comença la cinquena edició de l’Andalucia Bike Race presented by Shimano, una prova per etapes de 419 km. de recorregut de muntanya i 13.750 m. de desnivell positiu, que es disputa per equips de dos corredors, que han d’anar junts en tot moment. L’Andalucia Bike Race presented by Shimano compta amb la categoria internacional XCS 1, un estatus d’acord a la normativa UCI.

La prova ha superat un any més el rècord d’inscripció per cinquè any consecutiu. Seran 374 parelles les que prendran la sortida, provinents de 30 països diferents. Entre els inscrits es troben reconeguts esportistes nacionals i internacionals.

El Probike Team estarà representat per Ibon Zugasti i Ramón Sagués en categoria Èlit, Oscar Ferrer amb la seva parella i les fèmines Sandra Jordà i Stefanie Dohrn. L’equip compta amb el patrocini de Powerbar i Shimano. Un equip de luxe que competirà al màxim nivell per deixar els colors de PROBIKE ben amunt.

Aquest any, la prova compta amb el servei mecànic de Shimano, garantia d’èxit i tranquil·litat per als participants. L’evolució de la carrera es podrà seguir a través de l’App dissenyada específicament per l’organització (disponible a Google Play i Apple Store) amb mapes, perfils, rutòmetres i seguiment a temps real.

By | 2015-02-19T11:15:57+00:00 febrer 19th, 2015|Probike team @ca|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment