Probike – Begues – Castelldefels 13 de desembre

/, General @ca, Sortides/Probike – Begues – Castelldefels 13 de desembre

Probike – Begues – Castelldefels 13 de desembre

Dia: 13 de Desembre

Punt de sortida: Probike a les 8.00 del matí

Distància: 60 km

Altura màxima: 560 m; Desnivell positiu acumulat: 1.300 m

Dificultat tècnica: Una corriol de pujada

Dificultat: Mitja

Preu federats: gratuït

Preu no federats: 3€

Cal apuntar-se a la botiga

Observacions i recomanacions: Tornada en tren a discreció dels participants. Portar entrepans i ganyips. El poble de Begues disposa de tots els serveis.

Trak: http://www.bttpirineus.org/temporada-13-14/

L’objectiu és arribar a Castelldefels poble explorant nous camins. Pujarem  cap a la carretera de les Aigües, voltejarem Sant Pere Màrtir, el tenis, la part superior de Vallvidrera, baixarem cap a la Salut i abans d’arribar ens desviarem a la dreta per anar a buscar una pista que baixa per Can Canaris a l’antiga N-II entre Sant Feliu i Molins, creuarem, riu, autopistes, autovies i vies de tren i passarem per sota Sant Vicenç dels Horts per anar a remuntar la riera de Cervelló i la riera de Santa Maria per urbanitzacions fins Can Sala de Baix i Can Sala de Dalt. Fem un curt tram a peu i anem a passar per sota del Puig Sant Vicenç. Ens dirigim cap a Begues per abans ens desviem per fer una bona pujada al pla del Sotarro i baixem al pla del Cirerer. Baixem per asfalt cap a la masia de Sant Sadurní i Begues. Anem a buscar el coll de la Clota i baixem a Castelldefels pel ‘Purgatori’ (de pujada, de baixada és una pista ràpida. Observacions: Es pot retallar si en lloc de fer la pujada es segueix directe a Begues. Tram curt a on s’ha d’arrossegar la bici.

By | 2015-12-07T12:36:10+00:00 desembre 4th, 2015|Activitats, General @ca, Sortides|Comentaris tancats a Probike – Begues – Castelldefels 13 de desembre

About the Author: