PROBIKE AMB EL TOUR DE FRANÇA

Home/General @ca, Noticies/PROBIKE AMB EL TOUR DE FRANÇA

PROBIKE AMB EL TOUR DE FRANÇA

A partir d’aquest dissabte dia 4 de Juliol i durant tres setmanes, PROBIKE, es vestirà de groc amb motiu de la celebració del Tour de França, el mític esdeveniment que tantes tardes de Juliol ens ha acompanyat a tots els amants del ciclisme.

Gràcies a la col·laboració dels patrocinadors oficials del Tour, Le Coq Sportif, Mavic, Oakley i Powerbar, així com altres marques que s’han sumat a la iniciativa (Specialized, Cannondale, Scott, Shimano, Gore Bike Wear, Etxeondo, Garmin, Polar i Buff), PROBIKE ha dissenyat activitats paral·leles per viure l’emoció del dia a dia del Tour a la botiga.

L’staff PROBIKE canviarà durant aquests dies la samarreta taronja per la samarreta groga de le Coq Sportif commemorativa de la prova.

Tindrem comentaris sobre l’evolució del Tour i sobre les novetats tecnològiques de les bicicletes, per part del membres del nostre Staff: Jabier Gartziandia (ex-professional de carretera) i Sergi Moll, responsable del Servei Tècnic.

A la botiga trobareu bicicletes en exposició, les equipacions dels principals equips professionals que aquests dies es disputen el mallot de líder, els cascs Specialized dels més pros, producte commemoratiu de les diferents marques i una bicicleta d’assistència de Mavic.

A més, tot el producte de ciclisme de carretera tindrà un 10% de descompte promocional excepte les equipacions que tindran un 20%.

Us esperem cada dia, després de dinar a la botiga, per gaudir de la retransmissió en directe amb altres apassionats com vosaltres. Hi haurà beguda fresca i “porres” amb importants premis i sortejos de material de les diferents marques, així com el sorteig de dues inscripcions per a participar a l’Etape du Tour.

Endevina qui s’endurà el mallot groc, verd o el de rei de la muntanya!

A més per sentir-te com un veritable professional del Tour, t’oferim algunes propostes més actives: l’organització d’una sortida en bici de carretera on els inscrits tindran l’oportunitat de provar les ulleres Oakley que utilitzen els corredors en aquesta edició del Tour i el Repte Bkool on els participants podran fer 5 minuts d’una etapa del Tour i participar al sorteig d’un Bkool.

Viu el Tour a PROBIKE, i contagiem-nos tots de la màgia del CICLISME en majúscules. T’esperem.

By | 2015-07-03T11:03:29+00:00 Julio 2nd, 2015|General @ca, Noticies|Comentarios desactivados en PROBIKE AMB EL TOUR DE FRANÇA

About the Author:

PROBIKE CON EL TOUR DE FRANCIA

A partir de este sábado día 4 de Julio y durante tres semanas, PROBIKE, se vestirá de amarillo con motivo de la celebración del Tour de Francia, el mítico acontecimiento que tantas tardes de Julio nos ha acompañado a todos los amantes del ciclismo.

Gracias a la colaboración de los patrocinadores oficiales del Tour, Le Coq Sportif, Mavic, Oakley y Powerbar, así como otras marcas que se han sumado a la iniciativa (Specialized, Cannondale, Scott, Shimano, Gore Bike Wear, Etxeondo, Garmin, Polar y Buff), PROBIKE ha diseñado actividades paralelas para vivir la emoción del día a día del Tour en la tienda.

El staff PROBIKE cambiará durante estos días la camiseta naranja por la camiseta amarilla de Le Coq Sportif conmemorativa de la prueba.

Tendremos comentarios sobre la evolución del Tour y sobre las novedades tecnológicas de las bicicletas, por parte del miembros de nuestro Staff: Jabier Gartziandia (ex-profesional de carretera) y Sergi Moll, responsable del Servicio Técnico.

En la tienda encontraréis bicicletas en exposición, las equipaciones de los principales equipos profesionales que estos días se disputan el maillot de líder, los cascos Specialized de los más pros, producto conmemorativo de las diferentes marcas y una bicicleta de asistencia de Mavic.

Además, todo el producto de ciclismo de carretera tendrá un 10% de descuento promocional excepto las equipaciones que tendrán un 20%.

Os esperamos cada día, después de comer en la tienda, para disfrutar de la retransmisión en directo con otros apasionados como vosotros. habrá bebida fresca y “porras” con importantes premios y sorteos de material de las diferentes marcas, así como el sorteo de dos inscripciones para participar en l’Etape du Tour.

Adivina quién se llevará el maillot amarillo, verde o el de rey de la montaña!

Además para sentirte como un verdadero profesional del Tour, te ofrecemos algunas propuestas más activas: la organización de una salida en bici de carretera donde los inscritos tendrán la oportunidad de probar las gafas Oakley que utilizan los corredores en esta edición del Tour y el Reto Bkool donde los participantes podrán hacer 5 minutos de una etapa del Tour y tendrán la oportunidad de ganar un Bkool.

Vive el Tour en PROBIKE, y contagiémonos todos de la magia del CICLISMO en mayúsculas. Te esperamos!

By | 2015-07-03T11:06:21+00:00 Julio 2nd, 2015|General, Noticias|Comentarios desactivados en PROBIKE CON EL TOUR DE FRANCIA

About the Author: