PROBIKE a la TITAN DESERT 2015

Home/Noticies, Probike team @ca/PROBIKE a la TITAN DESERT 2015

PROBIKE a la TITAN DESERT 2015

La Titan desert 2015 ja és història.
El dissabte es va donar per finalitzada aquesta desena edició de la prova on més de 600 bikers han estat lluitat contra la duresa del desert i les altes temperatures. Sis etapes que han convertit aquesta Titan del desè aniversari en la més dura de la història. Una Titan especial per a l’equip Probike en tots els sentits, pels bons resultats del Probike Team i per l’ambient i bon rotllo viscut durant aquests dies de convivència. No podem estar més contents.

Felicitar a l’Ibon Zugasti per la merescuda segona posició de la classificació General essent el més ràpid en categoria Màster 40, a la Sandra Jordà per la tercera posició en fèmines i a en Kamal, que juntament amb l’Ibon i la Sandra van aconseguir la segona posició per equips.
Felicitar al sénior de la casa, en Jabier Gartziandia, per la primera posició de la seva categoria i a la Laura Monegal i al David Mateu per la primera posició en parella mixta. La gal·la d’entrega de premis es va vestir de taronja com mai!!
Agrair a tots els clients-amics que van formar part d’aquest gran equip la confiança dipositada en el nostre staff per afrontar amb garanties el repte de la Titan i aconseguir ser finishers i engrandir la llegenda.

Estem molt satisfets amb la feina del nostre equip de mecànics i fisioterapeutes per la seva professionalitat. Han treballat de valent perquè tot anés sobre rodes. Gràcies Sergi, Jordan, Angel, Luís, Sebas, Oscar, Toni, Gerry, Lluís, Jessica, Roberto i Alfonso.

I per últim agraïr als patrocinadors que d’alguna manera o altre han ajudat a fer possible aquest equip: Etxeondo, Powerbar, Cannondale, Shimano, The North Face i Ramon Monegal.

By | 2015-05-06T08:28:40+00:00 Mayo 6th, 2015|Noticies, Probike team @ca|Comentarios desactivados en PROBIKE a la TITAN DESERT 2015

About the Author:

PROBIKE en la TITAN DESERT 2015

La Titan desert 2015 ya es historia.
El sábado se dio por finalizada esta décima edición de la prueba. Mas de 600 bikers han estado luchando durante seis días contra la dureza del desierto y las altas temperaturas. Seis etapas que han convertido esta Titan del décimo aniversario en la más dura de la historia. Una Titan especial para el equipo Probike en todos los sentidos, por los buenos resultados del Probike Team y por el ambiente y buen rollo vivido durante estos días de convivencia. No podemos estar más contentos.

Felicitar a Ibon Zugasti por la merecida segunda posición de la clasificación general siendo el más rápido en categoría Máster 40, a Sandra Jordà por la tercera posición en chicas y a Kamal que junto con Ibon y Sandra consiguieron la segunda posición por equipos.
Felicitar al sénior de la casa, Jabier Gartziandia por la primera posición de su categoría y a Laura Monegal y David Mateu por la primera posición en pareja mixta. ¡La gala de entrega de premios se vistió de naranja como nunca!
Agradecer a todos los clientes-amigos que formaron parte de este gran equipo la confianza depositada en nuestro staff para afrontar con garantías el reto de la Titan y conseguir ser finishers y agrandar la leyenda.

Estamos muy satisfechos con el trabajo de nuestro equipo de mecánicos y fisioterapeutas por su profesionalidad. Han trabajado duro para que todo fuera sobre ruedas. Gracias Sergi, Jordan, Angel, Luís, Sebas, Oscar, Toni, Gerry, Lluís, Jessica, Roberto y Alfonso.

Y por último agradecer a los patrocinadores que de alguna manera u otra han ayudado a hacer posible este equipo: Etxeondo, Powerbar, Cannondale, Shimano, The North Face, Intemperie y Ramon Monegal.

By | 2015-05-15T09:24:05+00:00 Mayo 6th, 2015|Noticias, Probike team|Comentarios desactivados en PROBIKE en la TITAN DESERT 2015

About the Author: