Com comprar una bici plegable

//Com comprar una bici plegable

Com comprar una bici plegable

La seva agilitat i rapidesa venç amb autoritat qualsevol altres mitjà de transport urbà. Si a això li afegim la sostenibilitat i la despesa calòrica, ens trobem a prop cerca del mitjà de transport urbà perfecte. Els usuaris dels serveis de préstec de bicicletes municipals veuen com la inversió en una bicicleta pròpia és ràpidament amortitzable. Una de les millors opcions en aquest tipus de bicis són les plegables per la seva versatilitat i fàcil maneig.

Els experts recomanen:

  • Escollir o no una bicicleta plegable ha de ésser una qüestió d’espai i emmagatzematge. És en aquesta capacitat de plegat on radica l’èxit d’aquestes bicicletes. Si no utilitzarem el plegat, és molt més encertat adquirir una bicicleta urbana convencional que ens aporta un pes més contingut i més prestacions.
  • Escollir una marca reconeguda i que ofereixi una correcta garantia. Els mecanismes de plegat són un punto crític d’aquest tipus de bicicletes i necessitem que sigui fiable, segur i durador per assegurar-nos bicicleta per molts anys. En l’ús quotidià, l’acció de plegar i desplegar es realitzarà diverses vegades en un mateix dia. Així doncs, cal que el mecanisme estigui perfectament dissenyat i testat per suportar aquest ús tan intensiu.
  • Capacitat de plegat. Des de bicicletes que es pleguen per la meitat fins a extraordinàries plegables que caben en una maleta de viatge. Segons les nostres necessitats d’espai podrem escollir entre una àmplia gamma.

  • Escollir la relació de transmissió. Moltes marques ofereixen escollir la relació de transmissió de plats y pinyons. Tot i que a ciutats planes, això no és un gran problema, a ciutats amb un cert desnivell és molt necessari per ajustar el màxim les opcions de la bicicleta a la nostre edat i condició física.
  • Escollir la mida de roda. Moltes marques ofereixen diferents alternatives quant a la mida de roda. Quanta més circumferència, més enriquiment d’energia, però major velocitat. A menor circumferència, major agilitat, però menys velocitat.
  • Rapidesa del plegat. La majoria de marques calculen el temps de plegat en escassos segons; però l’experiència ens diu que hem de provar nosaltres mateixos la mecànica del plegat abans d’adquirir aquest tipus de bicicletes. No entendre o fer a mitges el procés de plegat restarà utilitat a la nostra bicicleta.
  • Escollir l’equipament. Tot i ésser unes bicicletes en la seva mínima expressió, podrem escollir entre un extens assortiment de complements per equipar-la a l’hora de realitzar les tasques quotidianes: maletes, porta-paquets, cistells, llums…
  • Deixar-se assessorar per la nostra botiga de bicicletes autoritzada. Els professionals del sector compten amb una dilatada experiència per poder assessorar-nos i ajudar-nos a escollir la bicicleta plegable que millor s’adapti a les nostres necessitats.

Enllaços relacionats

Bicicletes Brompton

Bicicletes Dahon

By | 2012-11-12T16:13:53+00:00 octubre 29th, 2012|Consells|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment