Participa a la “porra” del Tour

Home/General @ca, Noticies/Participa a la “porra” del Tour

Participa a la “porra” del Tour

Qui serà el guanyador del mallot groc, verd i “rei de la muntanya”? Des del dilluns 6 de Juliol i fins al dilluns 20 de Juliol, vine a Probike i fes el teu pronòstic sobre els diferents guanyadors. El participant que encerti el primer classificat de cadascuna de les tres modalitats s’emportarà el premi. En cas d’empat, hi haurà, un sorteig entre els encertants. En cas que no hi hagi encertants, es realitzarà un sorteig entre tots els participants.

Maillot groc:POLAR M450

Maillot verd: GARMIN 25 Edge

Maillot rei de la muntanya: Casc MAVIC Cosmic Ultimate

A banda d’aquesta porra, durant les etapes 3,4,20 i 25 de juliol també hi haurà sorteig entre tots els qui vinguin a veure l’etapa a la botiga.

By | 2015-07-29T09:44:59+00:00 Julio 7th, 2015|General @ca, Noticies|Comentarios desactivados en Participa a la “porra” del Tour

About the Author:

Participa en la “porra” del Tour

Quién será el ganador del mallot amarillo, verde i “rey de la montaña”? desde el lunes 6 de julio y hasta el lunes 20 de julio, ven a Probike y haz tu pronóstico sobre los diferentes ganadores. El participante que acierte el primer clasificado de cada una de las modalidades se llevará el premio. En caso de empate, habrá, un sorteo entre los que acierten. En caso de que nadie acierte, se realizará un sorteo entre todos los participantes.

Maillot amarillo:POLAR M450

Maillot verde: GARMIN 25 Edge

Maillot rey de la montaña: Casco MAVIC Cosmic Ultimate

Además de esta porra, durante las etapas 3,4, 20 y 25 de julio también habrá un sorteo entre todos los que vengan a ver la etapa a la tienda.

By | 2015-07-29T09:44:13+00:00 Julio 7th, 2015|General, Noticias|Comentarios desactivados en Participa en la “porra” del Tour

About the Author: