Nova tecnologia revolucionaria GORE-TEX® Active

//Nova tecnologia revolucionaria GORE-TEX® Active

Nova tecnologia revolucionaria GORE-TEX® Active

Gore presenta els nous i revolucionaris productes GORETEX® Active amb superfície de repel·lència a l’aigua permanent.
PROBIKE ja disposem de manera exclusiva del primer model de jaqueta GORE BIKE WEAR®, que incorpora aquesta tecnologia.

W.L. Gore Associates (Gore) llança una nova tecnologia revolucionària per als esports altament aeròbics: els nous productes GORETEX® Active amb superfície de repel·lència a l’aigua permanent, un concepte radicalment nou que ofereix múltiples avantatges als usuaris. Aquest nou efecte amb superfície de repel·lència a l’aigua permanent elimina la necessitat d’un teixit exterior i permet crear els productes GORETEX® més lleugers i transpirables del mercat. A més, aquesta nova superfície de les peces GORETEX® Active evita l’efecte refredador que provoca un teixit exterior quan es mulla a causa de la pluja. Els nous productes GORETEX® Active són ideals per al ciclisme de carretera i per córrer a la ciutat i a la muntanya.

Els nous productes GORETEX® Active amb superfície de repel·lència a l’aigua permanent es llançaran a Europa i EUA a través de les marques Arc’teryxCastelliGORE BIKE WEAR®GORE RUNNING WEAR® The North Face.

GORETEX® Active amb nova superfície de repel·lència a l’aigua permanent
Aquest nou concepte de producte amb superfície de repel·lència a l’aigua permanent és impermeable i tallavent de forma duradora gràcies a la membrana GORETEX®. L’eliminació del teixit exterior permet reduir de forma significativa el pes de les peces. Aquests productes inclouen un folre Micro Grid Backer que ajuda a reduir el pes i augmentar la comoditat de la peça. Aquests productes GORETEX® són els més lleugers i transpirables del mercat. A més, es tracta de peces molt poc voluminoses. Els nous productes GORE-*TEX® Activi es renten a màquina i, com manquen de teixit exterior, no és necessari assecar-los a l’assecadora ni reactivar el tractament repel·lent a l’aigua.

By | 2015-12-17T11:57:35+00:00 desembre 17th, 2015|Noticies|Comentaris tancats a Nova tecnologia revolucionaria GORE-TEX® Active

About the Author: