Nova Domane SLR

/, Noticies/Nova Domane SLR

Nova Domane SLR

Arriba la segona generació de la Trek Domane, la SLR, per suavitzar encara més el camí. La Domane amb IsoSpeed ​​ho té tot: una velocitat excel·lent, i una comoditat i estabilitat increïbles en competició, fins i tot sobre els circuits empedrats més exigents com Flandes i Roubaix. No pateixis! Domina tu a la carretera, no ella a tu! Així és com ho fa Fabian Cancellara amb la seva nova Domane.

Trek ha presentat la nova Domane SLR, ja disponible a PROBIKE. Presentada inicialment el 2012, és la plataforma de Trek de bicicletes per carretera Endurance Race, amb la qual es minimitzen les irregularitats de les carreteres. Millorant el que és àmpliament acceptat com ciclisme modern, on les pistes de terres i llambordes estan presents cada vegada més, la característica clau de la Domane és la ròtula IsoSpeed ​​posterior, que en la nova SLR és fins i tot ajustable en funció del terreny o de les preferències d’absorció vertical del ciclista. Aprofitant les possibilitats de l’IsoSpeed, Trek presenta al món del ciclisme la solució per evitar els impactes i les vibracions que els ciclistes noten aa la part davantera de les seves bicicletes: el sistema IsoSpeed ​​davanter i el nou manillar IsoCore, dissenyat per esmorteir encara més les vibracions.

El millor de tot és que els 5 models que pots triar de la Domane SLR munten el mateix quadre, fabricat en carboni OCLV 600, i estan disponibles en Project One per tenir la bici definitiva que tu vulguis.

Características de la Trek Domane SLR

Isospeed-delantera

Ròtula IsoSpeed davantera

La innovadora ròtula IsoSpeed davantera ofereix suavitat i equilibri, per rodar a més velocitat, amb més potència durant més quilòmetres. En permetre que el tub de la forquilla roti independentment del tub de direcció, el IsoSpeed davanter ofereix un 10% més d’absorció vertical a la part davantera en comparació amb les bicicletes de carretera tradicionals. La tecnologia IsoSpeed davantera absorbeix els impactes més forts i les vibracions, sense sacrificar l’eficàcia i el control.

Isospeed-trasera

Isospeed posterior ajustable

La tecnologia IsoSpeed de Trek suavitza fins i tot les irregularitats de les carreteres més abruptes, oferint una major eficàcia i confort per aconseguir més rendiment i velocitat. La tecnologia IsoSpeed del darrere ajustable et permet regular el nivell d’absorció vertical per adaptar-lo al teu estil i al terreny, oferint més absorció vertical i rigidesa que la Domane actual, i augmentant un 14% l’absorció global quan la barra de desplaçament està en el nivell més baix . 

Manillar-Isocore

Manillar Bontrager IsoCore

El manillar Bontrager IsoCore millora l’absorció de les vibracions d’alta freqüència. Una capa interna contínua revestida de carboni OCLV redueix les vibracions un 20% en comparació amb els manillars de carboni estàndard.
 

Paso-rueda

Claredat de pas de roda adicional

L’augment de la claredat del pas de roda permet a la SLR rodar per llocs on mai abans ho havia fet una bici de carretera. La Domane SLR està disponible amb frens convencionals o de disc, totes dues versions amb claredat de pas de roda addicional. El afegir-li versatilitat a aquesta plataforma, els ciclistes ara poden utilitzar cobertes de 28c a la Domane SLR i de 32c en la Domane SLR Disc, complint en tot moment els estàndards CPSC i ISO en relació a la claredat de pas de roda. Incorporen suports ocults per parafangs. La versió amb frens convencionals incorpora frens lleugers direct mount i la bicicleta amb frens de disc està equipada amb eixos de 12 mm.

Gama Trek Domane SLR

Domane_SLR_9_eTap

Domane SLR 9 eTAP
Preu: 9.499 €
Transmisió: SRAM RED eTap
Pes: 6,76 kg

Domane_SLR_7_Disc

Domane SLR 7 Disc
Preu: 5.999 €
Transmisió: Shimano Ultegra Di2
Pes: 8,3 kg

Domane_SLR_7

Domane SLR 7
Preu: 5.499 €
Transmisió: Shimano Ultegra Di2
Pes: 7,49 kg

Domane_SLR_6_Disc

Domane SLR 6 Disc
Preu: 4.999 €
Transmisió: Shimano Ultegra
Pes: 8,3 kg

Domane_SLR_6

Domane SLR 6
Preu: 4.499 €
Transmisió: Shimano Ultegra
Pes: 7,46 kg

Cuadro_Domane_SLR

Quadre Domane SLR
Carboni OCLV 700, tija de seient integrada
Preu: 2.999 €

Cuadro_Domane_SLR_disc

Quadre Domane SLR Disc
Carboni OCLV 700, tija de seient integrada
Preu: 3.199 €

Si vols saber més de la nova Trek Domane SLR passa’t per PROBIKE.

video

By | 2016-04-08T09:48:09+00:00 abril 7th, 2016|General @ca, Noticies|Comentaris tancats a Nova Domane SLR

About the Author: