Ets un E-Biker?

Home/General @ca, Noticies/Ets un E-Biker?

Ets un E-Biker?

El proper dia 22 de Novembre celebrem la Volta a Collserola Probike. Un itinerari pensat per bicicleta de muntanya que ens portarà a descobrir els millors racons d’aquest Parc Natural que tenim al costat de casa. 

Aquest any, coincidint amb la nostra aposta per les bicicletes de muntanya elèctriques, muntarem un dels grups, amb guia de Probike, per a e-bikers. 

Si us voleu apuntar només heu de passar per PROBIKE. La sortida té un cost de 5€ i inclou guia i butifarrada a Santa Creu d’Olorda. 

A més disposarem de cinc unitats de test de diferents marques i talles. 

Si esteu interessats en provar alguna d’aquestes bicis de test i/o coneixeu algú interessat, podeu omplir el següent formulari i les assignarem per sorteig en funció de la talla demanada. 

FORMULARI

L’assignació de les cinc bicis de test es farà per sorteig.

By | 2015-11-13T16:30:48+00:00 Noviembre 13th, 2015|General @ca, Noticies|Comentarios desactivados en Ets un E-Biker?

About the Author:

Eres un e-biker?

El próximo día 22 de Noviembre celebramos la Vuelta en Collserola Probike. Un itinerario pensado para bicicleta de montaña que nos llevará a descubrir los mejores rincones de este Parque Natural que tenemos creca de casa. 

Este año, coincidiendo con nuestra apuesta por las bicicletas de montaña eléctricas, montaremos uno de los grupos, con guía de Probike, para e-bikers. 

Si os queréis apuntar sólo tenéis que pasar por PROBIKE y apuntaros. La salida tiene un coste de 5€ e incluye guía y butifarrada en Santa Creu de Olorda. 

Además dispondremos de cinco unidades de test de diferentes marcas y tallas. 

Si estáis interesados al probar alguna de estas bicis de test y/o conocéis a alguien interesado, podéis llenar el siguiente formulario y las asignaremos por sorteo en función de la talla pedida. 

FORMULARIO

La asignación de las cinco bicis de test se hará por sorteo.

By | 2015-11-13T15:40:20+00:00 Noviembre 13th, 2015|General, Noticias|Comentarios desactivados en Eres un e-biker?

About the Author: