Crònica de l’Etape (Bcn-Andorra)

//Crònica de l’Etape (Bcn-Andorra)

Crònica de l’Etape (Bcn-Andorra)

La sortida va tenir lloc al Velòdrom d’Horta de Barcelona, a les 8 hores del matí, on van arribar els més de 500 inscrits a la prova preocupats per les primeres gotes que començaven a caure.

Cap al port de l’Arrabassada es fan dos grups. La pluja passa factura ben aviat, i les primeres caigudes i abandonaments arriben a la baixada cap a Sant Cugat.

Un grup d’uns 90 ciclistes arriba fins a Manresa, on els pendents fan la primera selecció. El port de Serraseca, de 1a categoria del Tour, acaba de trencar l’escamot, i es forma un grupet capdavanter de 10 bikers. A la baixada de Serraseca, en Milton Ramos ataca i marxa amb 5 participants, seguit d’un grup perseguidor d’altres 5.

La pluja és molt intensa i no escampa durant tota la jornada.

A l’arribada a Andorra, el nostre corredor David Mateu decideix atacar i retalla força les diferències amb cap de cursa. En els darrers 10 km. aconsegueix remuntar des de la 5a posició per concloure tercer en una dura pujada al Port d’Arcalís, de categoria especial.

La temperatura a l’arribada és de 1ºC.

Felicitats a tot l’equip Probike!: al David (3er), al Jabier Gartziandia (28è), i també al Sergi Moll i al Luis Martínez.

PODI GUANYADOR: Milton Ramos, Jordi Ribó, David Mateu.

By | 2012-10-08T11:06:55+00:00 octubre 8th, 2012|Noticies|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment