QUÈ HEM DE SABER A L’HORA D’ESCOLLIR UNA BICICLETA INFANTIL?

/QUÈ HEM DE SABER A L’HORA D’ESCOLLIR UNA BICICLETA INFANTIL?

QUÈ HEM DE SABER A L’HORA D’ESCOLLIR UNA BICICLETA INFANTIL?

Les bicicletes per a nen de 2 a 9 anys, aproximadament, es mesuren normalment pel diàmetre de la roda (no per la mida del xassís):

Les bicis es comencen a mesurar segons la talla del xassís quan un nen és prou alt com per tocar de peus a terra còmodament en bicis de 24” o 26”.

Les BMX són un cas a part, perquè normalment totes tenen rodes de 20”.

COM TRIAR LA MIDA DE LA BICI

Si el nen és molt petit, assegut al seient a l’alçada mínima, hauria de tocar amb els dos peus a terra. Un cop controli distàncies més llargues, se li pots alçar el seient per aconseguir una millor extensió de la cama i una millor pedalada.

A partir de bicis de més de 20”, és qüesitó que amb paciència i en un lloc controlat i sense trànsit se li ensenyi a utilitzar les manetes de canvi. No cometeu l’error de comprar una bicicleta més gran del que li pertoca per la seva edat i alçada, perquè tindrà més dificultats per aprendre a pedalar, tindrà menys control i no gaudirà tant.

A més, qualsevol bici comprada a PROBIKE, a partir de 20”, l’agafem d’entrada en comprar-ne una de més gran.

CASOS ESPECIALS:

BICIS SENSE PEDALS

Un cas especial és la bici sense pedals. Una bicicleta única per a nens de dos a sis anys. Es tracta d’una eina essencial perquè el nen, tot jugant, agafi la tècnica i desenvolupi l’equilibri (cosa que no fa amb una bici convencional amb rodetes).

El nen toca de peus a terra i de mica en mica, va agafant confiança i velocitat. Ajuda en la transició de caminar a pedalar sense rodetes.

Quan el nen tingui una bici de veritat, amb pedals, aprendrà a anar en bici amb molta facilitat, perquè tindrà més equilibri! En trobem de diferents marques i models.

A PROBIKE tenim seleccionades les LIKE A BIKE en fusta i alumini per la seva acurada fabricació, solidesa i qualitat. A més, aquesta marca Alemanya ha estat nominada amb el premi “spiel gut” pel seu innovador concepte i qualitat. Al seu país d’origen, se n’ham venut desenes de milers.

ORBEA GROW

La marca de bicicletes Orbea ha dissenyat una bici en xassís d’alumini compacte i lleuger  que pot ajustar-se en tres direccions per a creixer juntament amb els més petits. Són les Orbea Grow.

TROBAREU TOTA LA SELECCIÓ DE BICICLETES INFANTILS A: http://www.probike.cat/bicicletes/infantil.html

By | 2013-12-16T14:27:07+00:00 desembre 16th, 2013|General|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment