Ens arriba el grup SRAM RED eTAP sense cables!

/, Noticies/Ens arriba el grup SRAM RED eTAP sense cables!

Ens arriba el grup SRAM RED eTAP sense cables!

Si els canvis electrònics són objecte de desig per a molts de nosaltres, si a més són sense cables, encara els voldràs més.

SRAM ens presenta el RED eTAP on l’elegància i simplicitat prenen forma. L’evolució no para: canvis electrònics, i ara gràcies a l’SRAM RED eTAP, sense cables. A més de funcional, un look immillorable i molt aviat disponible a PROBIKE. (Reserva’l aquí)

Funcionament

A diferència de la resta de grups de la marca el funcionament fa que amb el polsador de la maneta dreta pugem els pinyons, mentre que amb l’esquerra els fem baixar. Per canviar de plat es premen els dos polsadors alhora i baixes o puges en funció de si estàs situat en el gran o el petit. De tota manera, això ho podrem configurar al nostre gust amb el software.

Els senyals del canvi eTAP es transmeten i es reben mitjançant la tecnologia AIREA, amb un xifrat de 128 bits específic de SRAM que no utilitza cap altre aparell en el món. El fet de no utilitzar les tecnologies +ANT o Bluetooth fan que sigui pràcticament impossible patir interferències.

Per acoblar tots els components entre ells tan sols haurem de prémer el botó que posseeixen cadascun d’ells i llestos.

MANETES DE CANVIS I FRENS

MANETAS

Les manetes Ergofit de SRAM asseguren una perfecta unió entre el ciclista i la bicicleta gràcies al sistema Reachadjust que permet adaptar la distància a qualsevol mida de mà. Les palanques de fre Ergoblade estan fabricades en carboni. El seu pes és de 260 grams (el parell amb bateria)

CANVI

CAMBIOS

Posseeix el cos d’alumini, la pota de carboni i les rulines amb rodaments ceràmics. El fet de no tenir cables el fa més fàcil d’ajustar i de netejar, a més de presentar un millor look general. El canvi permet com a màxim una corona de 28 dents i compta amb un pes de 239 grams incloent la bateria.

DESVIADOR

El desviador inclou la tecnologia SRAM Yaw que elimina el fregament amb la cadena quan aquesta va molt creuada, gràcies al seu autoajustament. El seu pes és de 187 grams incloent la bateria.

BLIPS

BLIPS

Una de les principals característiques del nou grup de SRAM són els botons satèl·lits Blips per al grup Aero. Aquests petits polsadors que activen el canvi i el desviador van connectats amb els seus cables corresponents a les manetes -hi ha diverses longituds disponibles- perquè puguem muntar-los en qualsevol punt del manillar o en uns acoblaments de triatló. Els seus pesos van des dels 12 als 18 grams el parell (segons longitud de cable).

BLIPBOX

BLIPBOX

Aquells que vulguin muntar el grup en una bicicleta amb manillar de contrarellotge o triatló poden instal·lar-se el Blipbox, que és una unitat que permet que els Blips puguin comunicar-se directament amb el canvi i el desviador. Això permet muntar les manetes de fre que vulguis, els acoblaments que prefereixis i col·locar els Blips exactament en el punt que desitgis. El seu pes és de 31 grams.

CARACTERÍSTIQUES

– AutonomIa:

Tant el canvi com el desviador utilitzen una bateria recarregable (intercanviables entre elles), que segons SRAM durarà unes 60 hores d’ús i amb una autonomia superior als 1000 km. Llavors serà el moment de recarregar-les totalment amb un temps optimitzat d’uns 45 minuts. Pel que fa a les manetes de fre i canvi, cadascuna d’elles porta una bateria tipus CR-2032 que segons SRAM, ens duraran uns dos anys.

Tots els components porten un LED indicador de càrrega que ens servirà com a referència per no quedar-nos sense bateria, ja que es posa de color vermell quan ens queda un 25%.

BATERIA

– Compatibilitat:

Les palanques de fre i els canvis SRAM RED eTAP són compatibles amb totes les bieles, plats, cadenes i cassets SRAM 22 amb una mida màxima de corona de 28 dents.

DISPONIBILITAT I PREUS

El nou SRAM RED eTAP estarà a la venda a PROBIKE a les pròximes setmanes. RESERVA’L AQUÍ

Grup carretera: 2.691 €

Grup aero complet: 2.785 € (inclou 4 blips i un Blipbox)

Aquí pots veure un vídeo de com funciona el SRAM eTAP.

By | 2016-03-07T10:34:55+00:00 març 7th, 2016|General @ca, Noticies|Comentaris tancats a Ens arriba el grup SRAM RED eTAP sense cables!

About the Author: