Crònica de la Sortida Club Junior a Vallter

//Crònica de la Sortida Club Junior a Vallter

Crònica de la Sortida Club Junior a Vallter

Després de fer una part del recorregut a mitjans de juliol amb el Kim Broch i el Xavi Carbonell, tenia clar que volia tornar-hi amb el nanos Club Junior a fer el que més els agrada, BICI DE MUNTANYA.

Cal dir que el Xavi, que és l’autor de la ruta, va intentar diverses vegades dissuadir-me del projecte sense sort. La veritat és que teníem molts factors que podien torçar la sortida: el temps tan variable, haver d’empènyer bicis fins a la collada de la Llosa a 2.250m, l’adaptació dels nens a pedalar molta estona per sobre de 2.000m o pitjor encara, patir una caiguda allunyats de pistes transitables…

Finalment fent més cas a la intuïció que del seny, va arribar el gran dia!!
Primer de tot, agrair la col·laboració del Pep, el Jorge, el Sergio, el Kim, el Toni i el Xavi, que van ajudar-nos a pujar les bicis dels nens el tram inicial. Penseu que en algun moment feina teníem per pujar caminant! Fer-ho amb una bici a coll era realment complicat. En arribat a la collada de la LLosa, vam fer una primera parada per menjar una mica i oblidar la pujada.

Des d’aquí per la carena fins a un coll i directes al Roc Colom de 2.506 m. En aquest punt un nou entrepà i unes fotos del grup.
Aquí vàrem acomiadar els 7 grans que ens van fer costat a la pujada i ells continuaven fins a coll d’Ares i Camprodón.

A continuació cap a coll de Pal, per sobre del refugi del Costabona i per una baixada tècnica al costat d’un filat que ens va portar a la pista ampla d’ Espinelves a Setcases. 14Km pràcticament de baixada que els nens van gaudir a tope.

A l’arribada a Setcases teníem un cotxe aparcat amb begudes i més menjar. Ara només calia pujar a recuperar els cotxes de Vallter.
Aquesta ha estat una sortida extraordinària. Els nens han demostrat que la seva capacitat és molt més elevada de la que pensem. Tots ells tenen habilitats per la bici i baixen per llocs increïbles amb molta facilitat. Menció especial pel Sergi, el més petit del grup, que amb només 10 anys es va comportar com un campió.

Si voleu formar part del Club Junior o voleu informació sobre les sortides, podeu enviar-nos un mail a probike@probike.com

By | 2013-09-30T13:51:49+00:00 setembre 30th, 2013|Sortides|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment