Coulotte de máxima protecció per les caigudes

/, Noticies/Coulotte de máxima protecció per les caigudes

Coulotte de máxima protecció per les caigudes

Qui no ha patit alguna caiguda i s’ha deixat mitja pell sobre el terreny? Per desgràcia, molts de nosaltres hem tingut aquesta mala experiència. I si no, que l’hi diguin a Contador en l’inici d’aquest Tour… Ara Etxeondo, ens presenta un coulotte per minimitzar aquests danys.

No hi ha dubte que Etxeondo és una marca que treballa els teixits de peces per al ciclisme com pocs. Lògicament, en el cas del coulotte Rali no és una excepció. A més dels millors teixits i una badana de gamma alta, el afegir als laterals un teixit protector en cas de caiguda, el diferencia de la resta. Aquest teixit, de nom Dyneema, està fabricat amb una membrana 15 vegades més fort que l’acer, flota en l’aigua i és tou com la seda. La seva ubicació està estratègicament col·locada a la zona del lateral de la cuixa, part del cos que en cas de patir una caiguda, serà una de les parts que de ben segur rebrà més. Una assegurança de vida que, sense evitar-nos l’impacte, farà que els frecs i cremades es quedin en no res.

La resta del coulotte està fabricat amb la nova tecnologia Powersystem, desenvolupada per la marca per la seva gamma alta. Amb ella s’aconsegueix una peça de tacte suau, excel·lents qualitats de compressió, gran transpirabilitat, resistència i adaptabilitat. Es caracteritza també per una gran elasticitat a causa de la utilització del elastòmer Lycra Sport.

Sens dubte un grandíssim coulotte que mira de prtegir-te al màxim en cas de caiguda i que pots trovar a PROBIKE per 159€.

By | 2016-07-05T08:59:34+00:00 juliol 5th, 2016|General @ca, Noticies|Comentaris tancats a Coulotte de máxima protecció per les caigudes

About the Author: