Copa Catalana Internacional a Vall de Lord

//Copa Catalana Internacional a Vall de Lord

Copa Catalana Internacional a Vall de Lord

Aquí us deixem la seva crònica de la prova.

Diumenge passat 3ª prova de la Copa Catalana Internacional de BTT a la Vall de Lord i 7ª prova de competició de BTT realizada desde l´inici d´any.
En un circuit molt tècnic i de molta duresa, incrementat pel fang generat per la forta pluja de la tarda anterior. En un dia en el que també estrenava en competició la nova bici de 29´ tot just provada 2 dies abans, vaig poder realizar una cursa força bona.

Tot i no gaudir de les millors sensacions, el 15º llloc assolit, significa una millora de prop de 14 posicions respecte l´anterior de LLinars (amb millors sensacions) i d´uns 4 minuts en temps.
La nova CANNONDALE FLASH CARBON 1  29″ realment es nota, sobretot baixant i rodant. Pujant encara no la sento còmoda de portar…temps al temps. Una cosa es ben clara, el nivell es altissim i ho demostra el temps dels gunyadors, de 8 minuts més ràpids!!!(temps similars a Èlits!!) La gent voooooola. Ara bé, tenint present que per la meva feina, fer de pare…..etc.. la bici només la puc agafar els caps de setmana, fent l´entrenament entre setmana en classes d´spinning de 45´ o a les 6.30h del matí… , n´hi ha per estar content…..GASSSSSSSS

 

By | 2013-05-07T14:40:40+00:00 maig 7th, 2013|Probike team @ca|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment