PROBIKE TEAM a la COPA CATALANA INTERNACIONAL 

//PROBIKE TEAM a la COPA CATALANA INTERNACIONAL 

PROBIKE TEAM a la COPA CATALANA INTERNACIONAL 

Aquest cap de setmana , el PROBIKE TEAM ha tingut presencia a la Copa Catalana Internacional de Llinars del Vallès. L’Albert Bruno, un clàssic de la casa, ha estat l’encarregat de defensar els colors del nostre club.

“Ja no recordo el primer cop que vaig córrer a Llinars i amb prou feines aquells temps. Ja fa més de 13 anys que vaig deixar l’alta competició com a Èlit. En aquells anys era extrany no pujar d’alt del podi. Després de la sortida d’ahir només puc que felicitar l’Albert Balcells i el seu equip, juntament amb la família Misser per a la fantàstica feina feta. ENHORABONA!!

Avui, en el meu retorn a la competició com a Master 30, he corregut en un circuit exigent i trencacames com pocs, però alhora preciós. Tot i haver patit un colloooó, el 28è lloc aconseguit, m’ha semblat poc. Però és que el nivell d’aquesta competició internacional ha estat altíssim!! Si bades un segon et passen 5 corredors sense adonar-te’n!! No hi ha un sol segon de respirrrrr (1h. 26 min. a 180 pulsacions de mitja… non comment). El millor és continuar acumulant competicions i llimar cada vegada més el temps envers els primers. (Avui a 7 min. del guanyador i a menys de 6 del podi). A veure si amb la nova bici de 29″ que aviat arribarà a PROBIKE, podem llimar més minuts… doncs sembla que sóc ja una excepció amb 26″!

Des de PROBIKE ens sumem a la felicitació als organitzadors i com no, li desitgem molts èxits a l’Albert !!

 

By | 2013-04-22T12:09:51+00:00 abril 22nd, 2013|Probike team @ca|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment