Conca de Barberà en BTT (Properament)

//Conca de Barberà en BTT (Properament)

Conca de Barberà en BTT (Properament)

LA SORTIDA

Travessa de 2 dies en BTT des de Vallfogona de Riucorb, pedalant el primer dia per la Vall del Corb, on farem 17 corriols en una zona feréstega i sorprenent; i centrant-nos la segona etapa en la zona sud de la comarca, passant per pistes i camins i recorrent  els pobles significatius  de la zona. Un viatge per descobrir la bellesa d’aquesta comarca catalana.

PINZELLADES SOBRE LA CONCA

La Conca de Barberà limita al nord amb la Segarra, al nord-est amb l’Anoia, al sud-est amb l’Alt Camp, al sud amb el Baix Camp, al sud-oest amb el Priorat, a l’oest amb les Garrigues i al nord-oest amb l’Urgell.
La comarca abasta una superfície de 650.2 km2, que representa el 2% del total de Catalunya.

LA LOGÍSTICA

Allotjament a l’hotel Regina (Vallfogona de Riucorb), on arribarem abans de les 9 del matí de dissabte per començar a pedalar a les 9,30 h.
L’hotel disposa de banys termals, spa i zona d’aigües interior, per relaxar-nos després de la pedalada.
El preu inclou l’allotjament, sopar i esmorzar del diumenge.
Els dinars es faran sobre la ruta, tant si es va en grup com independent (seran per compte de cadascú). Al començar la ruta s’indicaran els possibles llocs on poder-ho fer.
Tornada a la tarda del diumenge, una vegada acabada la ruta.

RUTA

RUTA 1er dia – VALL DEL CORB

47 km.  Altura màxima 874  Mínima 509   Desnivell acumulat 1394 22 km. corriols

Sortida des de Vallfogona de Riucorb. La ruta serà per la Vall del Corb, on farem una dotzena de corriols espectaculars. En primer lloc ens dirigirem a l’Ametlla de la Segarra, al límit de la comarca, i tot seguit al carismàtic poble de Guimerà. Seguirem cap El Fonoll (famós pel nudisme dels seus habitants), veurem les runes del Castell de Savella, Segura i tornarem a Vallfogona.

RUTA 2on dia – VOLTA A LA CONCA

42 km.  Altura màxima 835  Mínima  460   Desnivell acumulat  680

Sortida des de Vallfogona de Riucorb. Per carretera arribem al Balneari, on comencem la ruta per pista en ascensió fins arribar a Segura. Anem pujant fins al Tossal Rodó (760 m.). Per les planes de la Conca passem per Conesa,  Rocafort de Queralt, Sarral, començant a pujar fins a Forés (800m). Seguirem fins El Fonoll i per les Obagues del Riucorb arribarem a Vallfogona.

PREU: 95 €

By | 2012-09-26T14:39:06+00:00 juliol 16th, 2012|Activitats|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment