Club Junior

//Club Junior

Club Junior

L’únic requisit per venir a les sortides és estar federat per la Federació Catalana de Ciclisme. La llicència té un preu de 12€, una validesa d’un any natural (de gener a desembre) i els tràmits els fem des de PROBIKE. Cada sortida tindrà un cost d’entre 10€ i 20€ en funció de transport, horari.

Fer-se del Club Junior inclou com a novetat, una equipació PROBIKE a un 50% de dte. (voluntari)

Des del Club Junior PROBIKE organitzarem una sortida al mes (dissabte o diumenge) amb guia per donar a conèixer diferents indrets de la nostra geografia, tècniques de conducció, en definitiva passar una bona jornada amb companys i companyes que comparteixen l’afició per la bici.

A les sortides cal venir amb la bici en òptimes condicions (idealment de 26″ i tres plats) i equipat amb els elements de seguretat (casc, ulleres, impermeable, guants i càmera de recanvi). També cal portar un entrepà per esmorzar.Eventualment també es programaran travesses, assistirem a pedalades populars, convidarem a corredors professionals i dissenyarem activitats específiques per a ells (mecànica, xerrades de nutrició, etc.)

Un cop donats d’alta (cal omplir un formulari d’alta a PROBIKE i signar les pertinents autoritzacions) entrareu a una llista de distribució de correu on us anirem informant del calendari proposat, que també es publicarà a la web de PROBIKE www.probike.com

Pels nens que volen provar oferim assistir a una primera sortida sense estar federat. (Prèvia contractació d’una assegurança per a un dia).

By | 2014-12-19T12:47:58+00:00 desembre 23rd, 2013|General @ca|Comentaris tancats a Club Junior

About the Author: