SORTIDA DEL CLUB JUNIOR PER MONTJUÏC

//SORTIDA DEL CLUB JUNIOR PER MONTJUÏC

SORTIDA DEL CLUB JUNIOR PER MONTJUÏC

Ahir diumenge vam gaudir d’un dia espectacular, aplegant 9 nens i nenes amb ganes de descobrir la muntanya de Montjuïc i acompanyar al Rodamón en el final de la seva volta al Món.

Vam aprofitar per donar uns consells pràctics de tècnica de conducció, per superar pendents fortes i escales, tant de pujada, com de baixada amb més seguretat. Tots ho van fer força bé, vam veure a la Sara i l’Aina controlant les derrapades, a l’Albert i el Sergi que no es cansaven de repetir la trialera, i al Mateo i al Roc cada cop millor. Al final ens van sortir més de 30 Km. El dinar va ser al costat del xiringuito la Caseta, al darrere del Castell Montjuïc i el Marc Ros al final ens va convidar a Lacasitos!!i

De baixada, vam fer un tram de la Ronda Verda cap a la gran Via. De camí ens vam aturar a veure en directe com jugaven un partit de beisbol la selecció de la República Dominicana contra la de Puerto Rico. I algú va comprovar que les boles de beisbol són molt més dures del que semblen!

Al voltant de les 16:30h ja estàvem esperant l’arribada del Rodamón pujats al pont de la Plaça Cerdà. Venia des de Sitges amb uns 25 acompanyants, entre ells el Mia Cahué i l’Homo APM. La trobada va ser força emocionant. Al mateix lloc també l’esperava una unitat mòbil de TV3 per enregistrar l’entrada. En un grup compacte vam anar per la Gran Via fins a la Plaça Catalunya, on ens esperava el comitè de benvinguda, més de 100 persones, entre familiars, amics, premsa, televisions, etc. També ens esperaven uns sucs i unes galetes per berenar. Els nens van envoltar en Xavi Narro, que semblava el flautista d’ Hamelin i no van desaprofitar l’ocasió per abordar-lo amb tot tipus de preguntes sobre el viatge. Aquí teniu el link del blog del Rodamón http://www.rodamon.tv

Y els enllaços de les entrevistes a TV3 i BTV

http://www.tv3.cat/videos/4732491/Telenoticies-cap-de-setmana—27102013  (minuto 26)

http://www.btv.cat/btvnoticies/2013/10/27/xavi-narro-el-rodamon-de-la-bicicleta/

La sortida vinent del Club Junior serà al novembre (encara no tenim la data tancada), per la zona de l’Ametlla del Vallés. Esperem poder informar-vos ben aviat… que estem tancant alguna sorpresa també!!

By | 2013-10-29T09:42:59+00:00 octubre 29th, 2013|Sortides|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment