Ciclepic, La nova aventura amb sortida des de Barcelona

//Ciclepic, La nova aventura amb sortida des de Barcelona

Ciclepic, La nova aventura amb sortida des de Barcelona

 RPM Racing, empresa organitzadora de l’Etape Barcelona Andorra, ens proposa en aquesta ocasió, una prova per tots els aficionats al ciclisme, semi professionals i amateurs. Gràcies a les dues rutes que l’organització ha dissenyat, adaptades a diferents nivells, i el fet que la sortida sigui des de la recta de l’ Estadi Olímpic Lluís Companys, afavorirà que els acompanyants dels ciclistes puguin presenciar la sortida còmodament. 

De la mateixa manera, poques hores després, a tan sols 6km del punto de sortida, a L’Hospitalet de Llobregat, se situarà la meta dels dos recorreguts.

Els circuits

Pels més ambiciosos, es proposa un recorregut de 140 km i 2100 metres de desnivell positiu. Després de la sortida, el litoral barcelonès servirà als participants per escalfar abans de la pujada al mític Rat Penat, port qualificat de primera categoria. Amb rampes de fins al 23%, serà un dels plats forts de la jornada. Un cop superat, les carreteres del Garraf, Penedès i Baix Llobregat, oferiran una volta tranquil·la als ciclistes, fins al punt final a les Instal·lacions Esportives de Feixa Llarga, a L’Hospitalet de Llobregat.

Pels que no vulguin arriscar-se, un recorregut de 72 km i 1.100 metres de desnivell positiu, proporcionarà als inscrits un circuit menys dur, però gens menyspreable. Trams plans per rodar ràpid i en grup, el Port de Begues per sentir-se un autèntic escalador o els tobogans del Parc del Garraf, són només alguns dels al·licients de la ruta més curta.

Assistència en carretera

L’ organització habilitarà punts d’ assistència mecànica al llarg del recorregut. Igualment, hi haurà punts mòbils que s’aniran movent pel circuit, en funció de les necessitats dels participants.

Es distribuiran fins a cinc punts d’avituallament i un més a l’arribada, amb productes líquids i sòlids. A la zona d’ arribada, a les instal·lacions Esportives de Feixa Llarga, s’ habilitarà també, una zona de recuperació.

Presentació de la prova a PROBIKE

Dia: 6 de maig

Hora: 19:30h

Lloc: PROBIKE

Confirmar assistència via facebook o trucant a la botiga

 

By | 2014-04-25T13:54:13+00:00 abril 25th, 2014|Presentacions|Comentaris tancats a Ciclepic, La nova aventura amb sortida des de Barcelona

About the Author: