S’INAUGURA EL CLUB SOLIDARI ESPORTIU A FAVOR DELS JOVES EN RISC D’EXCLUSIÓ SOCIAL

//S’INAUGURA EL CLUB SOLIDARI ESPORTIU A FAVOR DELS JOVES EN RISC D’EXCLUSIÓ SOCIAL

S’INAUGURA EL CLUB SOLIDARI ESPORTIU A FAVOR DELS JOVES EN RISC D’EXCLUSIÓ SOCIAL

El Club Solidari Superacció neix per donar cabuda a la comunitat d’esportistes amb sensibilitat social que volen donar suport a una causa social: ajudar a joves en risc d’exclusió a superar-se en la seva vida personal, educativa i laboral mitjançant el triatló.

El dijous 15 de gener s’inaugura el Club Solidari Superacció, un club on a més de recolzar una causa social, els esportistes de Barcelona es poden federar i participar en una sèrie d’experiències exclusives.

Quina és la causa social que dona suport aquest club?

L’Associació Superacció aprofita els valors que inspira l’esport per ajudar a joves en risc d’exclusió a guanyar autoestima perquè es vegin més capaços d’aconseguir nous reptes. Potenciant el companyerisme els ajudem a que aconsegueixin una feina regular, millorin en els estudis o tornin a l’escola aquells que l’han abandonada.

El triatló és la seva eina perquè els joves en risc canalitzin energies, treballin la superació, adquireixin compromisos, afrontin les seves pors, experimentin l’intercanvi cultural, desafïin els límits propis i reconeixin així el que poden aconseguir. Al combinar 3 esports, el triatló obliga a esforçar-se tant en les disciplines en les que un és bo com en les que no ho és tant. Fomenta que cadascú es conegui i trobi el seu propi equilibri, regula egos i propicia el treball en equip. Un cop els joves han experimentat aquests aprenentatges en el seu propi cos es treballa perquè ho traslladin al seu dia a dia per definir el seu futur.

La inauguració

Durant la inauguració, que tindrà lloc a la botiga Probike, es comptarà amb la presència de dos grans del triatló: Marcel Zamora i Franscesc Godoy que explicaran les seves experiències i la seva implicació amb el Club. Hi haurà conversa, subhastes de material, projecció de vídeos i més.

S’explicarà als esportistes tot el que poden fer i els avantatges que obtindran per implicar-se a una causa social i formar part d’aquesta nova comunitat d’esportistes solidaris.

Informació Pràctica:

Places limitades. Per assistir és necessari confirmar assistència al mail club@superaccio.org

Dia:15/01/14 Hora: 20:30h 

Lloc: Probike C/ Viladomat, 310 (08029 Barcelona) 

By | 2015-01-21T13:27:14+00:00 gener 12th, 2015|Noticies|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment